+36 96 523 447

Kosár (0)

 • Fogszabályzó és kivehető műfogsor fertőtlenítő
Fogszabályzó és kivehető műfogsor fertőtlenítő

Fogszabályzó és kivehető műfogsor fertőtlenítő

Az eszköz UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogkeféről. A szájüregünk ápolása és a fogaink tisztántartása ezen felül fogszabályozónk, eltávolítható műfogsorunk tisztítása kiemelten fontos a személyes higiénia területén. Ehhez pedig elsősorban minőségi tisztításra van szükségünk .Ezt követően pedig a nem látható baktériumok elpusztításához használhatjuk a fertőtlenítő készüléket.

9 750 Ft

darab

Ezt megtehetjük ezzel a hálózati adapterrel működő fogszabályzó és műfogsor szárító és fertőtlenítővel, mely megakadályozza, hogy a levegőben szálló baktériumok vagy egyéb mikroorganizmusok a szájunkon át a szervezetünkbe bejutva egészségügyi problémákat okozzanak. A fertőtlenítő UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogszabályzó és a műfogsor felületéről. Kiváló tárolására is, mellyel megvédhetjük a nem kívánt érintkezésektől. Az S162 fertőtlenítő készülék biztosítani tudja, hogy a szánkat fogszabályzónkat és műfogsorunkat valóban tisztán tartsuk, és így ne vigyünk be a szervezetünkbe semmi káros hatást kiváltható szennyeződést, baktériumot vagy más mikroorganizmust.

6-8 perc alatt megöli a baktériumok és vírusok 99,9%-át a készülék a fertőtlenítés végeztével automatikusan kikapcsol nem helyettesíti a megfelelő tisztítást, egészségügyi és higiéniás gyakorlatokat hosszú élettartamú.

Műszaki adatok

 • Anyaga: ABS, TPE
 • Energia felvétel: 5 W
 • Élettartam: ≥8000 óra
 • Üzemi hőmérséklet: 0-50 Celsius
 • UV erősség: ≥500 µW/cm2
 • Ózon kibocsátás: 0,01ppm-0,05ppm
 • Energiaforrás: DC 5V-os adapter
 • Méret: 145*129*59 mm
 • Súly: 191g

Protézis és fogszabályzó szárító és fertőtlenítő Használati utasítás
ED-162

Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket bizalmával, és az általunk forgalmazott házi használatra ajánlott UV-s kivehető protézis, fogszabályzó, hallókészülék fertőtlenítő szárító termékünket választotta.

A készülék használata előtt, kérjük, alaposan olvassa el a kezelési útmutatót! Tartsa be a biztonsági leírásokat a nem megfelelő használat miatti sérülések elkerülése végett!

A kezelési útmutatót tartsa meg, mert még szüksége lehet rá. Amennyiben a készüléket harmadik fél használja a kezelési útmutatót is mellékelje hozzá.

A készülék kizárólag otthoni használatra lett tervezve. A készülék ipari vagy kereskedelmi célú használata esetén a garanciális igény nem érvényesíthető

Csomagolja ki a terméket. Csatlakoztassa a konnektorhoz és a készülékhez az adaptert és a világ bármely pontján fog működni. Az adapter AC 90 240 V –on működik.

A legtöbben éjjel használják a protézis és fogszabályzó fertőtlenítőt, de természetesen vannak, akik napközben használják.

Nyissa ki a készülék fedelét és helyezze be a fertőtleníteni és szárítani kívánt dolgot. Ezt követően csukjuk le a fedelet és nyomjuk meg a power gombot. A gomb mellett egy zöld fény jelzi, hogy a készülék bekapcsolt és elkezdődött a fertőtlenítés és szárítás. Az első 5-8 percben a fertőtlenítés történik. ezt követő 7-8 órában pedig a szárító funkció működik. Enyhe melegítéssel távolítja el a nedvességet. A fertőtlenítés és szárítás alatt a készüléket csukva kell tartani.

Mielőtt kiveszi reggel a fogszabályzót vagy, protézist előtte 5 perccel kapcsolja ki a készüléket. Majd nyissa fel a fedelet vegye ki a szárított és fertőtlenített dolgot. Ezt követően a készülékben található kis rácsos tartó részt vegye ki és tisztítsa meg. Nap mint nap kövesse ezen utasítást.

A termék célja száradási idő csökkentése és a fertőtlenítés káros anyag mentesen.

35 éves gyártói tapasztalatunk alatt visszajelzéseket kapunk a fogyasztóktól és egészségügyi szakemberektől, hogy maximális teljesítményű termékünk. Ezen készülék használatával nem helyettesíti a szűrővizsgálatokat, orvosi ellenőrzéseket.

Hiba elhárítás

 • Ha a bekapcsolást jelző fény nem világít.
 • Ellenőrizze ,hogy az adapter be van e dugva konnektorba és a készülékbe és ,hogy a konnektorban van e áram. Ellenőrizte az előbbiekben felsoroltakat és a készülék nem kapcsol be, kérem keresse fel a szervizünket.
 • Ha a jelzőfény világit, de a készülékben mégsem látjuk, hogy az UV fény bekapcsolna .
 • Fel kell venni a szervizzel a kapcsolatot.

Figyelmeztetések

 • A készülék használata nem helyettesíti a megfelelő tisztítást, egészségügyi és higiéniás gyakorlatokat.
 • Fontos, hogy a készüléket ne szerelje szét, rendeltetésszerűen használja, mert ellenkező esetek a garancia elveszítésével járnak.
 • Ellenőrizze, hogy a melléket kábel nem sérült e. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elektronikai terméket rendeltetésszerűen használjon, az esetleges elektromos tüzek elkerülése érdekében.
 • Ne használja az elektromos terméket, ha a kábel sérült vagy vizes.
 • A készüléket ne használja szabadban, fürdőszobában vagy nedves felületen.
 • Ne próbálja meg megjavítani vagy módosítani a készüléket.
 • A készülék UV fényébe belenézni szigorúan TILOS !! A fertőtlenítendő tárgyat akkor vegye ki a készülékből, ha az kikapcsolt

További Fertőtlenítő eszközök

Cipő fertőtlenítő

Cipő fertőtlenítő

Otthoni használatra kifejlesztett cipőfertőtlenítő készülékünk.

26 500 Ft

» Tovább «

Ózonos légfrissítő

Ózonos légfrissítő

Egy forradalmian új eljárással levegőből készít ózonos levegőt.

13 920 Ft

» Tovább «

Felület fertőtlenítő

Felület fertőtlenítő

Bármilyen felület magas fokú fertőtlenítésére alkalmas mindössze néhány perc alatt.

4 560 Ft

» Tovább «