+36 96 523 447

Kosár (0)

Ruha fertőtlenítés

A ruha fertőtlenítésre nem sokan gondolnak, hiszen a legtöbb ember szerint teljességgel megfelelő a mosás, esetleg más tárgyak esetében a törölgetés, letakarítás. Azonban sajnos ez nincs így, hiszen a hétköznapi tisztogatás segítségével nem pusztíthatók el a baktériumok, gombák, vírusok és egyéb mikroorganizmusok. Ehhez vagy nagyobb hőfokra, vagy egyéb fertőtlenítő eljárásra van szükség.

Ruha fertőtlenítés

Környezetbarát ruha fertőtlenítés

Az ECO-DISIN ezt az egyéb eljárást végzi az ügyfelek eddigi legnagyobb megelégedettségére. A ruha fertőtlenítés náluk kizárólag környezetbarát módon zajlik, tehát nem használunk semmilyen vegyszert, amivel kárt tehetnénk a ruhák anyagában, az Ön egészségében vagy a környezetünkben. Számunkra kiemelten fontos a környezetbarát fertőtlenítés, hiszen egyre égetőbb kérdéssé válik Földünk megóvása.

Házhoz is megyünk

A ruhafertőtlenítést Győrben végezzük, fertőtlenítő szalonunkban, és az itteni, illetve 30 km-es körzetben élő lakosok számára biztosítani tudjuk a ruhaneműkért való kiszállást, majd házhozszállítást is, amennyiben 10 kg feletti adagot adnak le. A ruhákat az átvételtől számított 48 órán belül kifertőtlenítjük. Amennyiben a megadott időben történt visszaszállítás során nem tartózkodik otthon, kérheti az újbóli kiszállítást díj ellenében vagy díjmentesen átveheti üzletünkben. A fertőtlenítésre, tisztításra leadott ruhákat 3 hónapig őrizzük, utána átadjuk valamelyik segély szervezetnek hasznosításra.

Ruha fertőtlenítő szolgáltatásunk keretin belül lehetőség van bőrkabátok, bőrdzsekik, bukósisakok, bőröndök, bundák vagy akár plüssjátékok fertőtlenítésére és tisztítására is.