+36 96 523 447

Kosár (0)

  • Fogkefe fertőtlenítő ózonnal
  • Fogkefe fertőtlenítő
Fogkefe fertőtlenítő ózonnalFogkefe fertőtlenítő

Fogkefe fertőtlenítő

A fogkefe fertőtlenítő UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogkeféről. A szájüregünk ápolása és a fogaink tisztántartása kiemelten fontos a személyes higiénia területén. Ehhez pedig elsősorban minőségi fogkrémre és fogkefére van szükségünk. A fogkefénknek azonban nem elég minőséginek lennie, hanem gondoskodnunk kell annak is a higiénikusan tartásáról is.

4 955 Ft

darab

Ezt megtehetjük ezzel az elemmel működő fogkefe fertőtlenítővel, mely megakadályozza, hogy a levegőben szálló baktériumok vagy egyéb mikroorganizmusok a szájunkon át a szervezetünkbe bejutva egészségügyi problémákat okozzanak. A fogkefe fertőtlenítő UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogkefénk felületén.

Mobil, tehát szabadon magunkkal vihetjük egy utazás során is, mely alatt egyébként is még több szennyeződés érheti a fogkefénket. Így kiváló már csak a fogkefe tárolására is, mellyel megvédhetjük a nem kívánt érintkezésektől is. Használata ettől függetlenül nemcsak az utazás során ajánlott, hiszen az otthonunkban szabadon álló fogkefét is számos baktérium érheti, így arra is ráfér a fertőtlenítés, főként, ha az egy helyiségben található a vécénkkel.

A fogkefe fertőtlenítő biztosítani tudja, hogy a szánkat és a fogainkat valóban tisztán tartsuk, és így ne vigyünk be a szervezetünkbe semmi káros hatást kiváltható szennyeződést, baktériumot vagy más mikroorganizmust.

 

További Fertőtlenítő eszközök

Felület fertőtlenítő

Felület fertőtlenítő

Bármilyen felület magas fokú fertőtlenítésére alkalmas mindössze néhány perc alatt.

4 560 Ft

» Tovább «

Fogszabályzó és kivehető műfogsor fertőtlenítő

Fogszabályzó és kivehető műfogsor fertőtlenítő

Az eszköz UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogkeféről.

9 750 Ft

» Tovább «

Mobiltelefon fertőtlenítő

Mobiltelefon fertőtlenítő

A mobiltelefon fertőtlenítő el tudja pusztítani a baktériumokat egyéb tárgyakon is.

18 100 Ft

» Tovább «