+36 96 523 447

Kosár (0)

Munkavédelmi cipők tisztítása

Cégünk vállalja üzemek, gyárak munkavédelmi cipőinek tisztítását fertőtlenítését. A keveset vagy alig használt, a fluktuáció által leadott cipőket újra felhasználhatóvá tesszük. Akkreditált labor vizsgálattal igazolva, fertőtlenített, tiszta állapotba adjuk vissza. A dolgozók névre szóló cipőjét, egyedileg kezelve tudjuk tisztítani, fertőtleníteni (audit előtt). Nem csak a cipőket, hanem a munkavédelmi eszközöket, álarcot, sisakot, valamint a munkaruhát is. Ózonnal fertőtlenítjük környezetbarát módon. A cipőket ózon kabinban fertőtlenítjük, valamint speciális cipő tisztító, szárító gépeinkkel tisztítjuk. A munkaruhák fertőtlenítő mosása is ózonos vízzel történik.

Kérje egyedi árajánlatunkat az Ön igényeire szabva.

Vállaljuk a cégek munkavédelmi cipőinek alkalmankénti tisztítását, fertőtlenítését is. Nyári leálláskor az összes dolgozó cipőjét kitisztítjuk, fertőtlenítjük. Speciális védettségű cipők (pl: ESD védett, tűzoltó) tisztítását, fertőtlenítését is vállaljuk. ESD mérési jegyzőkönyvet tudunk kiállítani.

Cipő- és ruhafertőtlenítésre nemcsak az otthoni környezetben van szükségünk. Sőt, sok esetben a munkahelyi környezetben sokkal több piszok és mikroorganizmus rákerül a cipőinkre és a ruhaneműinkre. Az ECO-DISIN ezért vállalja a gyárak és különféle cégek számára a nagyüzemi cipő és ruha fertőtlenítést és tisztítást is.

Nagyüzemi cipő és ruha fertőtlenítés

Segítség cégeknek is

Ha az Ön cégénél egyenruha és -cipő van, akkor ezt a szolgáltatást mindenképpen igénybe kell vennie, ha szeretné, hogy a munkásai maradéktalanul tiszta öltözetben járjanak. Az ECO-DISIN gondol a környezet védelmére ebben az esetben is, hiszen nagyobb mennyiségnél vegyszerek alkalmazása esetében már valóban jelentős a környezetre gyakorolt káros hatás a fertőtlenítés során. Mi ezért kizárólag kemikáliák és víz nélkül végezzük a cipő- és ruhafertőtlenítést győri fertőtlenítő szalonunkban.

Egyedi feltételeket biztosítunk minden cégnek, mivel a munkavédelmi eszközök nem egyformák. Nem csak ruha vagy cipő fertőtlenítéssel fordulhatnak hozzánk, hanem eszközök és kisebb tárgyak tisztításával is. Kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot!