+36 96 523 447

Kosár (0)

Munkavédelmi ruhák fertőtlenítő mosása

Cégünk egyedülállóan végzi munkaruhák fertőtlenítő mosását ózon technológiával. Erősen szennyezett (olajos) munkaruhák, folyékony vegyszerek ellen védőruha, antisztatikus lángmentes védőruha, ív és lángálló, fényvisszaverő védőruha, ESD védet stb. mosását végezzük.

A munkaruhák speciális védettségének megőrzése érdekében a gyártó által előírt kezeléseket nyilvántartjuk, kezeljük. Esd munkavédelmi ruhák fertőtlenítő mosást végezzük. Igény esetén a mosást követő Esd védettség megmaradását ellenőrizzük.

  • A munkavédelmi ruhák mosását rövid határidőre vállaljuk.
  • A munkavédelmi ruhák precíz nyilvántartási rendszerét kiépítjük.
  • Ruhákat feltikettezzük.

Ezekről a megrendelő által kért kimutatásokat rendszeresen megküldjük elektronikus formában.

Munkavédelmi ruhák mosása

Cégeknek és vállalkozásoknak

Ha az Ön cégénél sok a szennyes munkásruha, akkor ezt a szolgáltatást mindenképpen igénybe kell vennie, ha szeretné, hogy a munkásai maradéktalanul tiszta öltözetben járjanak. Az ECO-DISIN gondol a környezet védelmére ebben az esetben is, hiszen nagyobb mennyiségnél vegyszerek alkalmazása esetében már valóban jelentős a környezetre gyakorolt káros hatás a fertőtlenítés során. Mi ezért kizárólag kemikáliák és víz nélkül végezzük a munkavédelmi ruhák mosását győri fertőtlenítő szalonunkban.

Egyedi feltételeket biztosítunk minden cégnek, mivel a munkavédelmi ruhák nem egyformák. Nem csak munkásruhák vagy cipők fertőtlenítéssel fordulhatnak hozzánk, hanem eszközök és kisebb tárgyak tisztításával is. Kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot!