+36 96 523 447

Kosár (0)

Cipő fertőtlenítés

Az ECO-DISIN környezetbarát cipőfertőtlenítéssel is foglalkozik, ami azt jelenti, hogy nem használunk semmilyen kemikáliát és vizet sem a fertőtlenítéshez. A cipő fertőtlenítés nálunk úgy működik, hogy közben semmilyen kártékony hatással nincs a környezetre, és természetesen magára az emberre sem. Sőt, a cipőfertőtlenítés által egyenesen javítani lehet az egészségügyi állapotunkon, hiszen ezáltal megakadályozhatjuk a bőr- és körömgombát, valamint a további mikroorganizmusok általi megbetegedéseket.

Cipő fertőtlenítés

Hatékony fertőtlenítés

A mi szolgáltatásunk következtében ugyanis a cipőkön elpusztulnak a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-a. Ez pedig nem érhető el a sima otthoni mosás vagy letörölgetés által. Nálunk azonban a cipő fertőtlenítő eljárás elvégezhető bármilyen lábbeli esetében. Tehát legyen szó akár sima, akár munkavédelmi cipőről, vagy éppen szandálról, bakancsról, papucsról, mi azt gond nélkül fertőtleníteni tudjuk majd.

Házhoz is megyünk

Sőt, akár házhoz is megyünk az Ön lábbelijéért, amennyiben Ön Győrben, vagy annak a 30 km-es körzetében tartózkodik. Cipőfertőtlenítő szolgáltatásunk keretein belül az átvételtől számított 48 órán belül kifertőtlenítjük. Házhoz megyünk érte és vissza is visszük a fertőtlenítésre, tisztításra leadott cipőket. Amennyiben a megadott időben történt visszaszállítás során nem tartózkodik otthon, kérheti az újbóli kiszállítást díj ellenében vagy díjmentesen átveheti üzletünkben. A fertőtlenítésre, tisztításra leadott cipőket 3 hónapig őrizzük, utána átadjuk valamelyik segély szervezetnek hasznosításra.