+36 96 523 447

Kosár (0)

Mosoda Győr

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az ipari környezetben történő mosással kapcsolatban. Egyedülálló ózon technológia felhasználásával végezzük az erősen szennyezett munkaruhák és védőruhák mosását, ügyelve arra, hogy a gyártók által előírt utasítások és szabályok betartásra kerüljenek és a speciális védettséget biztosító rétegek ne sérüljenek.

A mosoda Győr területén működik, és az ipari tisztítás mellett lakossági ügyfeleink számára is elérhető a környezetbarát mosási és tisztítási technológia. Legyen szó ruha vagy cipő fertőtlenítésről a folyamat nincs semmilyen káros hatással a környezetre, hiszen kemikáliák és víz felhasználása nélkül megy végbe. Ezzel a módszerrel a cipőkben és a ruhákban közel 100%-ban elpusztulnak a baktériumok, vírusok és gombák, amit az otthoni mosási és tisztítási módszerekkel nem igazán lehet elérni.

Professzionális ipari és lakossági mosoda szolgáltatásaink

Munkavédelmi ruhák mosása cégeknek, gyáraknak »
Munkavédelmi cipők tisztítása cégeknek, gyáraknak »
Lakossági cipő fertőtlenítés »
Lakossági ruha fertőtlenítés »

Nagy segítség a győri cégeknek és vállalkozásoknak

Gyakori probléma az ipari létesítményeknél, hogy sok a szennyezett ruha és a tisztítatlan munkavédelmi bakancs, amit nem tudnak újból felhasználni, amíg nincsenek megfelelően kimosva és fertőtlenítve. Cégünk akkreditált laborvizsgálattal és ESD mérési jegyzőkönyvvel igazolja a leadott holmik (munkavédelmi eszközök, álarcok, sisakok, munkaruhák, speciális munkavédelmi bakancsok) fertőtlenített, tiszta állapotát. A cipőket ózon kabinokban fertőtlenítjük, valamint speciális gépeinkkel tisztítjuk. A munkaruhák fertőtlenítő mosása ózonos vízzel történik. Egyedi feltételeket biztosítunk minden cégnek, mivel a munkavédelmi eszközök nem mindenhol egyformák. Nemcsak ruha vagy cipő fertőtlenítéssel fordulhatnak hozzánk, hanem eszközök és kisebb tárgyak tisztításával is. Kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot!

Lakossági ügyfeleink is számíthatnak ránk!

A mosoda Győr területén végzi a lakossági ruha- és cipőfertőtlenítést. A ruhákat az átvételtől számított 48 órán belül kifertőtlenítjük. Ruha fertőtlenítő szolgáltatásunk keretein belül lehetőség van bőrkabátok, bőrdzsekik, bukósisakok, bőröndök, bundák vagy akár plüssjátékok fertőtlenítésére és tisztítására is.