+36 96 523 447

Kosár (0)

  • Ózonos légfrissítő használata
  • Ózonos konnektoros légfrissítő
  • Ózonos légfrissítő
Ózonos légfrissítő használataÓzonos konnektoros légfrissítőÓzonos légfrissítő

Ózonos légfrissítő

Egy forradalmian új eljárással levegőből készít ózonos levegőt. Az otthonunk tisztán és higiénikusan tartása kiemelten fontos. Ehhez hozzátartozik a kellemes illat fenntartása is, amely nagyban hozzájárul a közérzetünkhöz. Ebben tud segíteni ez az ózonos légfrissítő, mely úgy tünteti el a kellemetlen szagokat, hogy közben semmilyen kártékony hatással nincs a környezetünkre. 

Átmenetileg nem elérhető.

13 920 Ft

darab

Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz semmilyen mesterséges, hozzáadott illatanyagokat vagy vegyszereket. Az ózonos légfrissítő egyszerűen ózont képez a helyiség saját levegőjéből, és az ózon az, amely végül kifejti a fertőtlenítő hatását. Az ózon ugyanis elpusztítja a levegőben lévő baktériumokat, gombákat, vírusokat és más mikroorganizmusokat, melyek egyébként a kellemetlen szagok okozói.

Ennek következtében pedig az ózonos légfrissítő minden rossz szagot megszűntet, legyen az bármennyire is erős. Az emberre semmilyen kártékony hatással nem lehet, hiszen az így keletkezett ózon nagyon hamar visszaalakul oxigénné. Az ózonos légfrissítőnek a használatához nincs szükség másra, csak egy konnektorra. Ebbe bedugva pedig az ózonos légfrissítőn lévő tekerőgomb segítségével könnyedén be is kapcsolható az, és már el is kezdi az otthonunk vagy egyéb helyiségek fertőtlenítését.

Az ózon az egyik legtisztább és legerősebb oxidáló és csírátlanító eszköz. Az ózon 3.000-szer erősebb a fertőtlenítésben, mint a klór.

Az ózon tartóssága függ a hőmérséklettől és a páratartalomtól, valamint a koncentrációtól. Az ózonmolekulák a keletkezésük után rögtön elkezdenek visszaalakulni, normál körülmények között 20 perc a felezési ideje. Egy idő után mind visszaalakul oxigénné. Ideális terem méret a 30-35 m³-es zárt helyiség. A levegő keveredését  ventilátor meggyorsítja! A fertőtlenítés az ózonnal dúsított levegővel való érintkezésen alapul. Ezért kérjük, hogy a termékeket úgy helyezzék el, hogy azok minél nagyobb felületen érintkezhessenek az ózonnal dúsított levegővel. 

Bár a készülék ózontermelő képessége bőven az egészségügyi határérték alatt van. Nem szabad közvetlenül belélegezni. Tehát a készülék által kibocsátott ózondús levegőt a készülék közvetlen közeléből belélegezni.Egészségkárosodást nem okoz.

További Fertőtlenítő eszközök

Felület fertőtlenítő

Felület fertőtlenítő

Bármilyen felület magas fokú fertőtlenítésére alkalmas mindössze néhány perc alatt.

4 560 Ft

» Tovább «

Mobiltelefon fertőtlenítő

Mobiltelefon fertőtlenítő

A mobiltelefon fertőtlenítő el tudja pusztítani a baktériumokat egyéb tárgyakon is.

18 100 Ft

» Tovább «

Digitális eszköz és mobiltelefon fertőtlenítő

Digitális eszköz és mobiltelefon fertőtlenítő

Hordozható készülék, könnyű gyors fertőtlenítés 6-8 perc alatt.

8 620 Ft

» Tovább «