+36 96 523 447

Kosár (0)

  • Cumisüveg fertőtlenítő használata
  • Cumisüveg fertőtlenítő ózonnal
  • Cumisüveg fertőtlenítő
Cumisüveg fertőtlenítő használataCumisüveg fertőtlenítő ózonnalCumisüveg fertőtlenítő

Cumisüveg fertőtlenítő

UV-lámpa és az ózon segítségével tisztít mindössze néhány perc alatt. Gyermekünk számára mindig a legjobbat akarjuk, és ebbe beletartozik a környezetének a tisztántartása is. Születés után, mikor az immunrendszer még egyébként is kialakulóban van, különösen fontos a tisztaság fenntartása, hiszen nem engedhetjük meg, hogy bármi bekerüljön a babánk még védtelen szervezetébe.

6 375 Ft

darab

Gondoskodnunk kell a cumisüveg fertőtlenítéséről, mely a legtöbbször kerül közvetlen kapcsolatba a gyermekünk szervezetével. Egy cumisüveg fertőtlenítő beszerzése így nem csak egy lehetőség, hanem kötelezettség. Ez a cumisüveg fertőtlenítő az UV-lámpa és az ózon segítségével pusztítja el a baktériumok, gombák és vírusok mintegy 99,9% százalékát mindössze néhány perc alatt.

Ez a technológia az egészségre semmilyen káros hatással nincsen, mindazonáltal lehetővé teszi a cumisüveg maradéktalan tisztántartását. Maga a cumisüveg fertőtlenítő kialakítása is teljesen biztonságos, hiszen szabadon nem lehet bekapcsolni. Hosszú élettartama miatt pedig igazán kedvezőnek is számít, hiszen nem fog majd kelleni időről időre újat venni belőle.

Természetesen, mint a legtöbb kisbabákhoz kapcsolódó termék esetében, úgy a cumisüveg fertőtlenítőnek az esetében is figyeltünk a hozzá illő aranyos kinézet megalkotására is. Praktikussága megkérdőjelezhetetlen, mivel elemekkel működtethető, ezért akár az utak során is biztosíthatja a gyermeke baktériummentes táplálását. Nem szabad az UV fénybe nézni!

Műszaki adatok

Áramforrás:  2 x AAA elem
Fogyasztás:  0.9W
UV lámpa élettartama:   ≥ 8000 óra
UV erőssége:  ≥ 500 μW
Ozone sűrűség:  ≥ 0.01 ppm ≤ 0.05 ppm
A termék mérete: 84.5 x 84.5 x 85 mm
Súly: 128 g

További Fertőtlenítő eszközök

Felület fertőtlenítő

Felület fertőtlenítő

Bármilyen felület magas fokú fertőtlenítésére alkalmas mindössze néhány perc alatt.

4 560 Ft

» Tovább «

Cipő fertőtlenítő

Cipő fertőtlenítő

Otthoni használatra kifejlesztett cipőfertőtlenítő készülékünk.

26 500 Ft

» Tovább «

Mobiltelefon fertőtlenítő

Mobiltelefon fertőtlenítő

A mobiltelefon fertőtlenítő el tudja pusztítani a baktériumokat egyéb tárgyakon is.

18 100 Ft

» Tovább «